Doña Pessy, Soul Society, Pasadena, Bob Color, Muziek, Amsterdam, Dance, Indisch


Doña Pessy

Doña is een veelzijdig zangeres. Doña heeft optredens gedaan over de hele wereld. Solo en met veel bekende artiesten. Maar zeker ook in ons eigen land in vele genres. Dance, easy jazz en diverse andere stijlen. Ook in dienst van ooit de meest geboekte band van Nederland, The Bob Color. Nasty, diverse studio opdrachten en reclame werkzaamheden. Momenteel zingt ze o.a. met haar eigen band, Soul Society, een swingende funky gedreven band, de band Doña en de Gado's waar ze samen met haar vader John Pessy in speelt en haar eigen easy jazz formatie. 

The Soul Society. Party Time, feest met een enorme passie om goede muziek zijn te maken zijn de belangrijkste kenmerken van de Soul Society. Ready to Party, wij zijn er klaar voor. Bedrijfsfeesten, particuliere feesten, festivals, het maakt ons niet uit als we er maar een feest van mogen maken en doen waar we goed in zijn.

Doña en de Gado's. Van nostalgische Indische muziek tot swingende Rock 'N Roll Dit is echt leuk. Doña en de Gado’s. Nostalgische Indische liedjes met een knipoog naar Tempo-Doeloe. Haal herinneringen op bij Terang Bulan, Sarina, Surabaya, Brandend Zand, Paradiso en nog veel meer.

Doña Pessy & Loek Verlaan. Twee vocalisten die samen met DJ De huidige pop hits, disco en nederlandstalige hits ten gehore brengen.

De band brengt een urgente, energieke mix van blues; soul, pop en rock, gespeeld door gepassioneerde muzikanten. Eigen muziek maar toch herkenbaar. Groovend, melancholisch en recht in je bek.