Doña Pessy

 Doña is een veelzijdig zangeres. Doña heeft optredens gedaan over de hele wereld. Solo en met veel bekende artiesten. Maar zeker ook in ons eigen land in vele genres. Dance, easy jazz en diverse andere stijlen. Ook in dienst van ooit de meest geboekte band van Nederland, The Bob Color. Nasty, diverse studio opdrachten en reclame werkzaamheden. Momenteel zingt ze o.a. met haar eigen band, Soul Society, een swingende funky gedreven band, de band Doña en de Gado's waar ze samen met haar vader John Pessy in speelt en haar eigen easy jazz formatie. 

Doña en de Gado's 

Doña en de Gado's. Van nostalgische Indische muziek tot swingende Rock 'N Roll Dit is echt leuk. Doña en de Gado’s. Nostalgische Indische liedjes met een knipoog naar Tempo-Doeloe. Haal herinneringen op bij Terang Bulan, Sarina, Surabaya, Brandend Zand, Paradiso en nog veel meer. Maar ook Zuid-amerikaanse muziek is ons op het lijf geschreven, hier en daar een beetje country en niet te vergeten, lekkere Rock ’n Roll. Chuck Berry, The Rolling Stones. Maar niet alles is uit het verleden, ook hedendaags repertoire spelen wij. Als het maar een gezellig feest wordt. Doña en de Gado’s hebben een echt unieke eigen stijl die U gezien moet hebben. We hebben op honderden feesten, Pasar Malams, Kumpulans en andere feesten of partijen gespeeld, nieuwe maar ook veel waar we met enige regelmaat terug gevraagd worden.

Soul Society

The Soul Society. Party Time, feest met een enorme passie om goede muziek zijn te maken zijn de belangrijkste kenmerken van de Soul Society. Ready to Party, wij zijn er klaar voor. We hebben gespeeld op de meest uiteenlopende evenementen in binnen- en buitenland. Bedrijfsfeesten, particuliere feesten, festivals, het maakt ons niet uit als we er maar een feest van mogen maken en doen waar we goed in zijn. Met een fris up to date repertoire variërend van Dance, R&B, Funk, Soul, pakkende ballads maar ook hier en daar een oude klassieker in een nieuw modern jasje, maken we van uw feest een echt feest.

Doña's Jazz Quartet

Ella Fitzgerald, Sarah Vaughn, Billy Holiday, Sade, Norah Jones, Joss Stone en veel meer. Lekkere easy jazz en jazzy pop songs.Heel geschikt voor recepties, ceremonies, promoties of diners.

The New Game

The new game is een 6 mans formatie die muziek spelen uit de jaren 80. De bekende hits uit die tijd maar ook de B kantjes of minder bekende versies van de hits van toen. Juist dat maakt de band net even anders dan alle andere cover bands. Want het is wel zeker dat U de nummers kent maar regelmatig met een “O ja”, gedachte erbij. Gewoon een lekkere band dus en zeer zeker heel dansbaar.

DJ 

Wij hebben diverse DJ’s in huis. In alle stijlen. Dance, House, Techno, Launge, Disco, Party en de allround DJ’s natuurlijk.
Zie onze Dee Jay pagina voor meer informatie hierover.