Een greep uit ons bestand

Doña Pessy


Doña Pessy’s muzikale loopbaan begon op 15 jarige leeftijd in de ‘Soundmixshow’ van Henny Huisman. Vele voorrondes kwam zij door en ze won de finale, ook won zij talentenjachten in Duitsland en kreeg mede daardoor een platencontract bij ‘Ariola Hansa Records’ en trad op voor radio en televisie.
In die tijd ging Doña veel op reis en deed zij mee aan songfestivals in Turkije (Çeşme), Polen (Sopot), Roemenië en Indonesië. Ze ging samen met de band ‘Blue System’ op tournee in de Sovjet Unie en gaf concerten in Moskou en Leningrad.
 
Doña werkte samen met diverse producers: o.a. Fluitsma en van Thijn, John van Katwijk, Bas van de Heuvel, Velibor Weller, Peter de Wijn en Team 3.
Ze had platencontracten bij o.a. ‘Dino’, ‘Red Bullet’ en ‘TWF’ en in 1997 deed ze mee aan het Nationaal Songfestival met het liedje ‘Before the clock strikes twelve’ van John van Katwijk.
Vanaf de jaren 90 was Doña de frontzangeres van ‘The Bob Color Band’ uit Amsterdam. 
Deze band was destijds de meest spelende band van Nederland en ging veel op tournee in Zwitserland en Duitsland.

  

Doña Pessy; Mainstage; Main Stage; Hoorn; Muziek, Soul Society; Dansen, Verjaardag

Bij de groep ‘Nasty’, bekend van de nr.1 hit ‘Een moment zonder jou’ (een nummer in eerste instantie geschreven voor Ruth Jacott), was zij de leadzangeres en zong ze het nummer ‘Hou me vast’. Zij traden op bij de ‘TMF Awards’ en in Ahoy waren zij te beluisteren in het voorprogramma van ‘3T’ (neefjes van Michael Jackson).
 Met de band ‘Blue Systems’ heeft ze buiten Nederland veel succes gehad.

Ook zong Doña in achtergrondkoortjes, bijvoorbeeld bij ‘Allessandro Safina’, ‘Ilse de Lange’ en het trio ‘Linda, Roos en Jessica’.
 Voor radio en televisie deed ze studiowerk en zong ze commercials in.
 In het nabije verleden trad Doña op met verschillende live-bands, zoals: ‘Too Hot To Handle’, ‘Unit 7’, ‘Dance Trax’ en ‘Project Six’,
Pasadena Dream band en Soul Society
 
Kortom: Doña Pessy is een lead-, backing- en studiozangeres, die in haar carrière met vele bekende nationale en internationale-artiesten heeft samengewerkt.

Soul Society

Energie, uitstraling en een enorme passie om goede muziek zijn te maken zijn de belangrijkste kenmerken van de Soul Society


De band heeft  gespeeld op de meest uiteenlopende evenementen in binnen- en buitenland. Bedrijfsfeesten, particuliere feesten, festivals, het maakt niet uit als ze er maar een feest van kunnen maken.


De 6 mans formatie bestaat uit Doña Pessy (zang), Spencer Croes (zang), Lou Guldemond of Nelson Gomies (gitaar en zang), Ewald Ebing, Dee Richardson Davies (o.a. Tineke Schouten) of Velibor Weller (toetsen), Machiel Verhaar (drums) en Manfred de Rooy (bas).Met en mix van hedendaags repertoire, variërend van Dance, R&B, Funk, Pop, Soul, met hier en daar een oude klassieker in een nieuw modern jasje, maken we van uw feest een echt feest.


Doña & de Gado's

Bent u van plan een gezellige (dans) avond te organiseren? Dan willen wij die graag voor u verzorgen. Nostalgische Indische liedjes met een knipoog naar Tempo-Doeloe.

Denk daarbij aan Terang Bulan, Sarina, Surabaya, Brandend Zand, Paradiso en nog veel meer. Of kies voor ons All-Round repertoire met muziek uit de jaren 50, 60, 70 tot heden. Rock 'N Roll, Zuid Amerikaans en een vleugje Reggae.Doña en de Gado's nemen je mee naar warme tropische sferen.

Doña Pessy; Gado's; Indische muziek, indonisie; Diner; gezelligheid; tempo doeloe; Bali; Surabaya

 Van jong tot oud, voor elk wat wils.

Doña en de Gado's zijn regelmatig te zien op Pasar Malams door het gehele land en rechtstreeks te boeken of via http://www.kwekel-evenementen.nl/

De Gado's bestaan uit Doña Pessy (zang), John Pessy (basgitaar en zang) Ernst Kraft van Ermel (gitaar en zang) Anton Leijdekker (drums).

DeeVogue

DeeVogue is een driemans formatie. DJ, Zangeres en zanger. Net zo swingend als en volledige band maar dan veel compacter. Dit swingt echt. De formatie kan ook als lounge act fungeren en is uit te breiden met percussie en of saxofonist.

Doña Jazz

Sfeervolle klasse formatie. Jazzy lounge, poppie jazz. Prettige muziek die heel geschikt is voor recepties, diners of andere sfeervolle gelegenheden.