Mainstage PA

Verhuur van geluid sytemen of PA van groot tot klein.

Voor je evenement heb je natuurlijk ook geluid en licht nodig.
Het kan zijn dat er alleen maar een stem versterkt hoeft te worden tijdens een presentatie of speach, bedrijfsborrels of voor welke gelegenheid. Als je hoorbaar wilt zijn is er een vorm van versterking nodig. Maar ook voor je band, duo, kleine bands, DJ's of hele orkesten.

Wat je daarvoor nodig hebt is afhankelijk van een aantal factoren. Hoe groot is de locatie, hoeveel mensen komen er, hoe groot is het muzikale gezelschap. Gaat het alleen om zaalversterking (Front of House) of heb je podium versterking nodig, monitors, microfoons, monitor mix. Er zijn veel factoren die aan bod komen.
Hetzelfde geldt voor het licht. Twee lampen? Of liever een lichtshow, met Visuals, led schermen en een totaal geprogrammeerde show?

Teveel factoren om zo even een lijstje met kant en klare oplossingen op te noemen, dit doen we liever in overleg, om op die manier ook een passende prijs aan te kunnen passen.

Door ons geleverde systemen, geluid en licht, worden uitsluitend met bediening aangeboden. Verhuur van losse apparatuur is niet mogelijk.

Wil je een vrijblijvend advies? Neem contact met ons op.